NASTAVLJA SE SAGA O TRANSFERU: Predstavnici Mbappea demantovali prelazak u Real

Od avgusta 2017. svakog prijelaznog roka spekulira se da će francuski napadač prijeći u redove Reala.

  • Sport

  • 08. Jan. 2024  

  • 0

Iako su se jutros pojavile informacije kako je Kylian Mbappe dogovorio prelazak u Real Madrid, iz njegovog kampa su odmah demantovale takve navode, prenose sportski portali.

Od avgusta 2017. svakog prijelaznog roka spekulira se da će francuski napadač prijeći u redove Reala. Vrhunac je bio prije dvije godine kada se mislilo da je stvar riješena, no Mbappe je u posljednji trenutak produžio ugovor s PSG-om. Priča je samo stornirana, ne i završena. Već sedmicama cijela se Evropa ponovno pita kojim će putem krenuti 25-godišnji francuski napadač.

Iz kampa fudbalera PSG-a danas su objavili:

“Nema dogovora o budućnosti Kyliana. Nije bilo nikakvih razgovora o njegovoj budućnosti. Nikakva vrsta utjecaja ne bi mogla diktirati vrijeme Kylianovih rasprava, razmišljanja, odluka.”

Podsjetimo, španjolski mediji nedavno su pisali da je Real postavio rok Mbappeu za odluku, a to je 15. januar. Madriđani ne želi da im se ponovi priče od prije dvije godine kada su Mbappea već svi vidjeli u Realu, a na kraju je u posljednji trenutak promijenio odluku i produžio s PSG-om.

Bio je to težak udarac za imidž Kraljevskog kluba, koji nije navikao da ga tako vozaju. Ovaj put Real želi riješiti dilemu već u zimskom prijelaznom roku i ne želi čekati završetak sezone i istek Mbappeova ugovora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...