PROCURIO VIDEO: Luka Modrić izašao iz aviona u Saudijskoj Arabiji, pogledajte šta ga je dočekalo...

Real u polufinalu Superkupa u srijedu igra protiv gradskog rivala Atletica, dok u četvrtak za finale igraju Barcelona i Osasuna.

  • Sport

  • 09. Jan. 2024  

  • 2

Kraljevski klub dočekan je kraljevski u Saudijskoj Arabiji gdje će odigrati turnir španjolskog Superkupa. A domaćini su se potrudili da se Luka Modrić osjeća posebno.

Odmah po ulasku u zgradu zračne luke Luka Modrić dočekan je cvijećem, a putem do autobusa prošao je pored odbora za doček u kojem su domaćini stavili nosače pehara i svirače tradicionalnih instrumenata.

Nisu bez razloga Saudijci dočekali Modrića uz počasti. Još uvijek nisu odustali od njegovog dolaska, a nakon što im nije uspjelo prošlo, pokušat će i iduće ljeto.

لحظة وصول الامير لوكا مودريتش رفقة بعثة ريال مدريد إلى المطار استعدادًا للمشاركة في السوبر السعودي

pic.twitter.com/XwBAbnLAxK

Inače, Real u polufinalu Superkupa u srijedu igra protiv gradskog rivala Atletica, dok u četvrtak za finale igraju Barcelona i Osasuna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...