SULUDE TVRDNJE ČLANA PREDSJEDNIŠTVA VUČIĆEVOG SNS-a: „Ako neko živi u Doboju, a kupio je ovdje nekretninu, on ima pravo…“

On je dodao da je besmisleno pričati o izbornom inženjeringu. 

  • Regija

  • 09. Jan. 2024  09. Jan. 2024

  • 1

Član predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je da bi bilo dobro da se formira većina u Beogradu i dodao da, ukoliko se to ne desi, ići će se na nove, a ne na ponovljene izbore.

Đukanović je rekao da bi predstavnici opozicije trebalo da pokažu neki dokaz da su izbori bili pokradeni i neregularni. 

„Svi zapisnici od strane njihovih kontrolora su potpisani. Svi su se složili da je bilo apsolutno sve u redu“, kazao je Đukanović za Insajder TV. 

On je kazao da se tenzija podiže zato što su predstavnici opozicije u problemu i moraju da polože račune svojim biračima, jer su im davali obećanja da će biti pobjednici na izborima u Beogradu, kao i na nivou Srbije.  

„Sad kad su izgubili, valja položiti račune svojim biračima. A to znači da bi možda neko trebalo podnese ostavku. Ako smatraju zaista da je negde nešto učinjeno nekakvim prekrajanjima, imate tužilaštvo, podnosite krivične prijave, dokažite“, kazao je Đukanović. 

Đukanović tvrdi da građani iz bh. entiteta Republika Srpska mogu da imaju prebivalište u Srbiji.  

„Ako neko živi u Doboju, a kupio je ovdje nekretninu ili ga je vlasnik neke nekretnine prijavio na adresu, on ima pravo da ima prebivalište ovdje“, naveo je Đukanović. 

On je dodao da je besmisleno pričati o izbornom inženjeringu. 

„Ako vi u 8 časova i 15 minuta uveče, posle izbora, na portalu Danasa objavite kako ste pobedili u Beogradu, a onda, kada vidite da rezultati baš nisu takvi u tri po ponoći se setite da ste navodno pokradeni, o čemu vi pričate. Nemojte da obmanjujete ljude, priznajte lepo, izgubili smo, nismo imali nikakav program, nismo građanima ništa ponudili, ponudili smo samo o netrpeljivost prema Vučiću“, kazao je Đukanović.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...