VOJIN MIJATOVIĆ O NEUSTAVNOM 9. JANUARU: "Prođe još jedna Milina predstava, parada lažnom voždu"

"Eešaloni budžetskih korisnika pokloniše se lažnom voždu..."

  • Mini market

  • 09. Jan. 2024  09. Jan. 2024

  • 1

Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH Vojin Mijatović oglasio se povodom ceremoniju obilježavanja neustavnog 9. januara u Banjoj Luci.

"Odlazi cirkus iz našeg malog grada. Prođe još jedna Milina predstava, parada lažnom voždu. Od 'visokih zvanica' i 'državnika' došli su miStevandić, Vulin i Nestorović. Sam pogled na centralnu binu govori sve, Mile a oko njega njuške i kockaste glave koje samo čekaju da ili ameri ili rusi krenu pa da lažnog vožda pomnože sa nulom. Od Vučića i Orbana nije dobio ni mahanje.

Ešaloni budžetskih korisnika pokloniše se lažnom voždu, a onda uz slovenačku narodno oslobodilačku pesmu pukla je i zora. Usledi kulturno umetnički program sa sve Danicom i Bajom renesansnim umetnicima, a onda nastupi srpska light show avijacija. Hali gali za sirotinju!

Stranci ko stranci, samo što ne kažu ma j.eb.te se, radite šta hoćete samo pucanja nema. Već sutra sve po starom, red patriotizma, red evrope, red optimizma, red secesije i naravno svi se branimo jedni od drugih.

I večeras zaspaće naša Bosna i probuditi se opet ujutru sa svima nama, i sa svim istim problemima. Proći će brzo i Mile i njegov duet pevači u Federaciji, ljudi mi moramo i trebamo skupa živeti druge nema, rezervnu državu nemamo jedina nam je domovina Bosna i Hercegovina", poručio je Mijatović.

ODLAZI CIRKUS IZ NAŠEG MALOG GRADA Prođe još jedna Milina predstava, parada lažnom voždu Od “visokih zvanica” i...

Objavljuje Vojin MijatovicUtorak, 9. siječnja 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...