KRAJ PRIČE: Postignut dogovor uz milionski odštetu, reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić uskoro potpisuje za…

Na San Siro je došao 2019. godine iz Empolija, a trenutni ugovor mu je aktivan do ljeta 2025. godine.

  • Sport

  • 11. Jan. 2024  

  • 0

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić u Fenerbahçeu! Dogovor je spreman, kako potvrđuje izvršni direktor AC Milana Giorgio Furlani:

"Da, dogovor bi trebao biti u redu", rekao je za Furlani Sky. "Radetu želimo svu sreću, nadam se da će napraviti velike stvari u Fenerbahçeu", dodao je Furlani.

Slika

Cijena transfera iznosi pet miliona eura, a Milan je u ugovor ubacio i bonuse u slučaju dobrih rezultata Fenerbahcea s Krunićem. Prije pet godina platili su ga Empoliju nešto više od 8,5 miliona eura.

Rade Krunić je za Milan igrao najviše utakmica od svih klubova u svojoj karijeri – ukupno njih 139.

Na San Siro je došao 2019. godine iz Empolija, a trenutni ugovor mu je aktivan do ljeta 2025. godine.

Krunić je među najskupljih pet bh. fudbalera iza Demirovića, Dedića i Ahmedhodžića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...