"SB" SAZNAJE O DVA NOVA SUDARA NA M-17: Dvije Sarajke se sudarile kod Žepča, kod Tešnja sudar putničkog i teretnog vozila; ima povrijeđenih u obje nesreće

Tri saobraćajne nesreće

  • Hronika

  • 13. Jan. 2024  13. Jan. 2024

  • 0

Na magistralnom putu M-17 u zadnja dva sata dogodila su se tri saobraćajne nesreće. Nakon nesreće koja se dogodila kod Maglaja u kojoj je povrijeđeno pet osoba, a zbog koje je saobraćaj tokom uviđajnih radnji bio u potpunosti obustavljen, te je sada pušten u promet, u 11 sati dogodila se saobraćajna nesreća u mjestu Matuzići kod Tešnja, potvrdili su za "Slobodnu Bosnu" z Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Prilikom sudara teretnog vozila marke Mercedes i putničkog motornog vozila Hyundai, povrijeđen je vozač putničkog vozila koji je prevezen u Opću bolnicu Tešanj na ukazivanje ljekarske pomoći i dijagnosticiranje stepena povreda, koji još uvijek nije poznat.

Još jedna saobraćajna nesreća dogodila se kod mjesta Ograina u blizini Žepča 11:09 sati, naveli su za "SB" iz MUP-a ZDK.

Do saobraćajne nesreće došlo je nakon sudara dva putnička automobila - golfa kojim je upravljala S. A. (1975) iz Sarajeva i Dacie kojom je upravljala A. A. (1992), također iz Sarajeva.

U ovoj saobraćajnoj nesreći lakše tjelesne povrede je zadobila vozačica Golfa A. A. koja je najprije prebačena u Dom zdravlja Žepče na ukazivanje ljekarske pomoći, nakon čega je trebala biti prebačena u Kantonalnu bolnicu Zenica, no odbila je daljnje liječenje, naveli su iz MUP-a ZDK za "SB".

Tokom uviđajnih radnji u mjestima Matuzići kod Tešnja i Ograina kod Žepča na magistralnom putu M-17 saobraćaj se odvija naizmjenično.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...