SUSRET SA NIZOZEMSKOM: Nikšić i tri ministra Vlade FBiH stigli u Mannheim da bodre rukometnu reprezentaciju BiH

Danas će rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine igrati duel 2. kola Evropskog prvenstva protiv Nizozemske, a sa tribina će ih bodriti i političari iz Vlade FBiH.

  • Vijesti

  • 13. Jan. 2024  13. Jan. 2024

  • 3

Delegacija Vlade Federacije Bosne i Hercegovine na čelu s premijerom Nerminom Nikšićem je stigla u Mannheim, te su prošetali ulicama ovog njemačkog grada, javljaju reporteri portala Klix.ba s mjesta događaja.

Uz Nikšića, u Manheim su stigli i zamjenik premijera i federalni ministar Vojin Mijatović, te federalni ministri Nerin Dizdar i Vedran Lakić.

Foto: T. S./Klix.baFoto: T. S./Klix.ba

Susret BiH i Nizozemske igra se večeras u dvorani SAP Arena u Mannheimu s početkom u 18 sati uz direktan TV prijenos na Arena Sportu, te tekstualni prijenos na portalu Klix.ba, a tokom dana ćete od reportera portala Klix.ba dobijati najsvježije informacije iz Mannheima.

(Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...