VELIKA SRCA ZMAJEVA - OD KAPITENA KAPITENU: Edin Džeko poslao važnu poruku rukometašima BiH pred utakmicu i oduševio sve navijače (VIDEO)

Utakmica između BiH i Nizozemske igrat će se u subotu, 13. januar, od 18 sati.

  • Sport

  • 13. Jan. 2024  

  • 0

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će u subotu. 13. januara, igrati drugi meč grupe E Europskog prvenstva u Njemačkoj protiv selekcije Nizozemske.

Zmajevi su na otvaranju EP-a poraženi od branioca titule Švedske iako su se veći dio meča dobro nosili sa ovom rukometnom velesilom.

Igrače selektora Irfana Smajlagića očekuje još jedna teška utakmica protiv Nizozemske u kojoj će naši rukometaši pokušati napraviti iznenađenje. 

Da uz Zmajeve nisu samo BH Fanaticosi i ljudi koji ih bodre u Njemačkoj, potvrđuje i podrška Edina Džeke.

 

"Pozdrav za kapitena Terzu i za cijelu ekipu. Nadam se da ste mi dobro i da ste spremni za tekmu večeras. Od srca vam želim sve najbolje i ako Bog da idemo do pobjede. Gledamo vas, bodrimo i volimo. Sretno raja!", poručio je Džeko u videu kojeg je objavio na svom Facebook profilu.

 

Podsjetimo, Zmajevi će u ovaj susret ući u nešto kraćem sastavu jer se u okršaju protiv Švedske povrijedio Senjamin Burić kojeg će mijenjati Adin Faljić.

Utakmica između BiH i Nizozemske igrat će se u subotu, 13. januar, od 18 sati.

Radiosarajevo.ba 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...