U SPORTU UJEDINJENI KAO NIGDJE DRUGO: Nakon Džeke, rukometašima motivacionu poruku poslao i Džanan Musa (VIDEO)

Meč između Bosne i Hercegovine i Nizozemske igra se večeras od 18 sati.

  • Sport

  • 13. Jan. 2024  13. Jan. 2024

  • 0

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras protiv Nizozemske igra drugo kolo grupne faze Evropskog prvenstva koje se održava u Njemačkoj.

Imat će tim Irfana Smajlagića veliku podšrku domaćih navijača, a eventualnom pobjedom ispasli bi historiju naše zemlje.

Naš tim još uvijek čeka na prvu pobjedu na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta, a nakon veoma dobrog otpora aktuelnim Evropskim prvacima, rukometašima Švedske podrška stiže sa svih strana.

Posljednja je stigala od kapitena fudbalske reprezentacije Edina Džeke i košarkaša Real Madrida Džanana Muse.

“Pozdrav za kapitena Terzu i cijelu ekipu. Nadam se da ste dobro i da ste mi spremni za tekmu večeras. Od srca vam želim sve najbolje i ako Bog da do pobjede. Gledamo vas, bodrimo i volimo. Ćao raja i sretno”, poručio je Džeko.

Oglasio se i Musa.

“Veliki pozdrav za rukometnu reprezentaciju naše jedine Bosne i Hercegovine. Hvala vam na svemu što činite do sada. Činite nas ponosnim. Uz vas smo, samo jako i do pobjede!”, poručio je Musa!

Meč između Bosne i Hercegovine i Nizozemske igra se večeras od 18 sati.

(N1)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...