SATIRIČAR ZORAN KESIĆ STIŽE U DVA BH. GRADA: Evo gdje i kada možete gledati njegovu predstavu

"Priče i pjesme" je humoristična predstava koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

  • Kultura

  • 14. Jan. 2024  

  • 0

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih regionalnih TV lica i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista ponovo dolazi u BiH sa predstavom "Priče i pjesme".

U turneji igranja predstave među bh. gradovima odabrao je gostovanje u Sarajevu i Mostaru, i to Sarajevo, 25. februar u 20 sati u sali Bosanskog kulturnog centra i Mostar, 26. februar u 20 sati u HD HS Kosača.

"Priče i pjesme" je humoristična predstava koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

U svojim nastupima, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža.

Voditelj i komičar se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Kesić za svaki nastup priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kojem nastupa, te se time dotiče lokalno aktuelnih tema na sebi svojstven način.

Ulaznice već od subote, 13. januara, možete kupiti na biletarnicama BKC-a i Kosače kao i putem sistema Kupikartu.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...