ŠEF HRVATSKE DIPLOMACIJE U BARU: "Hrvati su ovdje stoljećima, Hrvatska je uz vas"

“Nama je stalo do proeuropske Crne Gore..."

  • Regija

  • 14. Jan. 2024  

  • 1

Šef hrvatske diplomacije Gordan Grlić Radman rekao je u Baru da Hrvati u tom gradu "žive stoljećima" te im poručio da je Hrvatska uz njih.

"Treba se više znati da i ovdje žive Hrvati jer kada se kaže Hrvati u Baru kod nas se obično misli da je to ekonomska emigracija, a Hrvati su ovdje stoljećima", kazao je ministar vanjskih i europskih poslova koji je Bar posjetio u sklopu službene posjete Crnoj Gori.

Grlić Radman prisustvovao je i misi koju je u konkatedrali u Baru predvodio barski nadbiskup i apostolski upravitelj Kotorske biskupije msgr. Rrok Gjonlleshaj. Grlić Radman i ministar odbrane Ivan Anušić su jučer navečer u Tivtu prisustvovali proslavi Dana hrvatskog naroda u organizaciji Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore.

“Nama je stalo do proeuropske Crne Gore. Stalo nam je do susjeda. Hrvatska nema skrivenu agendu, mi želimo pomoći Crnoj Gori", poručio je tom prilikom ministar vanjskih poslova, prenosi Hina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...