SEKS, LAŽI I VIDEOSNIMKE: Glumac ju je prevario s 20 godina mlađom ljepoticom, a ona se i dalje ponaša kao da se ništa nije dogodilo...

Catherine se nakon toga oglasila za Daily Mail i rekla da je njihov brak u redu.

  • Show

  • 15. Jan. 2024  15. Jan. 2024

  • 0

Britanski glumac Dominic West pojavio se na rijetkoj fotografiju sa svojom suprugom Catherine FitzGerald uoči pojavljivanja na crvenom tepihu na dodjeli Zlatnog globusa i nakon što su prebrodili njegov preljubnički skandal prije nekoliko godina.

54-godišnji Dominic i 53-godišnja dizajnerica krajolika pozirali su zajedno u svom domu, tačnije u dvorcu Giln u Irskoj, četiri godine nakon što je njihovu vezu potresao skandal. Supružnici su izgledali poprilično opušteno i sretno su se smiješili dok se Dominic nadao Zlatnom globusu za najboljeg glumca, odnosno ulogu princa Charlesa u seriji "The Crown", koja je na kraju otišla u ruke Kierana Culkina iz serije "Succession", a fotografija je objavljena na službenom profilu serije na Instagramu.

Na njoj izgledaju kao da su potpuno zaboravili dramu zbog Dominicove afere s 34-godišnjom kolegicom Lily James u Italiji.

Dominic je naime prije četiri godine bio snimljen kako strastveno ljubi glumicu Lily u Rimu, nedugo nakon što su ukinuta međunarodna ograničenja putovanja koja su tada bila na snazi zbog koronavirusa. Čini se da nisu marili hoće li ih tko vidjeti kako razmjenjuju nježnosti, a zajedno su se vozili na romobilu i uživali u talijanskom krajoliku.
Glumac je tada bio u braku s Catherine i nije bila objavljena vijest o mogućem razvodu, ali nije nosio vjenčani prsten.

Catherine se nakon toga oglasila za Daily Mail i rekla da je njihov brak u redu, nakon što su njezini prijatelji istaknuli kako je nedugo prije toga odlučila svom suprugu dati drugu šansu i probati opet.

"Dobro smo, hvala što pitate. Između nas je sve u redu i ne trebamo savjete ni od koga", kratko je komentirala FitzGerald.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...