NAJBOLJI STRIJELAC ZMAJEVA PROTIV GRUZIJE POTPUNO ISKREN: “Ovo je naša realnost, fali nam svega”

BiH je Euro završila bez pobjede baš kao što je to slučaj bio i na prethodnom prvenstvu. Svoj komentar je nakon meča dao i najefikasniji igrač u našoj ekipi na večerašnjoj utakmici Marko Panić.

  • Sport

  • 15. Jan. 2024  

  • 1

BiH je u posljednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva odmjerila snage protiv Gruzije, a meč je završen porazom naše selekcije rezultatom 22:19.

BiH je Euro završila bez pobjede baš kao što je to slučaj bio i na prethodnom prvenstvu. Svoj komentar je nakon meča dao i najefikasniji igrač u našoj ekipi na večerašnjoj utakmici Marko Panić.

“Imamo 7:2, možemo “ubiti” utakmicu odmah na početku. Onda napravimo par grešaka i oni se vrate u utakmicu. Svaka čast Gruziji. Mlada su ekipa koja se prvi put plasirala na Evropsko prvenstvo i uspjeli su ostvariti ono što mi nismo, a to je prva pobjeda”, rekao je Panić te prokomentarisao odlazak navijača iz dvorane prije kraja meča:

“Ljudi imaju pravo. Sve je to ljudski, vjerovatno su se iznervirali. Kada pobjeđuješ dobro je, kada gubiš loše je. Nadam se da ćemo ostati pozitivni i izvući pouke. Fali nam svega.”

Panić je kazao kako su ovi rezultati naša realnost te da protiv ozbiljnih ekipa BiH ne može igrati.

“Mislim da nije. Ovo je naša realnost i naš kvalitet. Protiv ozbiljnih ekipa ne možemo igrat. Ne možeš pobjediti nekog sa 20 zabijenih golova. Ne ide, ovo je naša realnost.”

(N1)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...