DODIKOV MEGAFON STAO O ODBRANU NiP-ove ČLANICE: "Treba živjeti i raditi u Sarajevu, zvati se Sabina Silajdžić..."

"Svjedok sam da je..."

  • Mini market

  • 16. Jan. 2024  

  • 1

Milan Tegeltija, pravni savjetnik predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, stao je u odbranu i pružio podršku članici Naroda i pravde Sabini Silajdžić koja je izjednačila 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, i 9. januar, neustavni dan RS-a. 

"Treba imati mnogo hrabrosti, integriteta i osjećaja da si slobodan čovjek koji ima pravo slobodno da misli i govori i piše ono što misli, živjeti i raditi u Sarajevu, zvati se Sabina Silajdžić pa izaći iz SDA matrice i napisati ono šta je gđa Silajdžić napisala. 

Svjedok sam da je mnogo bošnjačkih intelektualaca koji isto ili slično misle i pričaju u privatnim razgovorima, ali nemaju hrabrosti za iznijeti javno to što govore privatno jer će biti izloženi javnom linču u Sarajevu", poručio je Tegeltija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...