HOROR; ŽENA SKOČILA SA ZGRADE TRŽNOG CENTRA: Kamera snimila SMRT (VIDEO)

Žena je u tržni centar došla iz nepoznatog razloga

  • Hronika

  • 16. Jan. 2024  

  • 0

Žena (54), za koju turski mediji pišu da je grčkog porekla, skočila je sa krova tržnog centra u Istanbulu i na mestu ostala mrtva. Prema pisanju medija, u pitanju je Eleni Boulunda, a do incidenta je došlo u ponedeljak.

Samoubistvo je snimljeno kamerom. Na snimku se vidi kako žena sedi na vrhu zgrade, a onda skače u ponor. Prema poslednjim informacijama, žena je u tržni centar došla iz nepoznatog razloga, prošetala se par puta, a onda otišla na više spratove koristeći stepenice u slučaju požara.

Građani su prijavili incident policiji i hitnoj pomoći, ali su bolničari mogli samo da konstatuju smrt. Za sada nije poznato šta se krije iza odluke žene da okonča život, a policija sprovodi istragu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...