RIJETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Dragan Bjelogrlić snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom, u Srbiji je zovu…

Nosila je revije slavnih dizajnera, a karijeru je napustila nakon što se udala za Dragana.

  • Estrada

  • 18. Jan. 2024  

  • 0

Srbijanski glumac i režiser Dragan Bjelogrlić nije propustio beogradsku premijeru filma "Nedjelja", temeljenog na životu pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog.

Na premijeru je došao u društvu supruge Maje, s kojom ga u susjedstvu nemaju često priliku vidjeti, a ove će godine proslaviti 28. godišnjicu braka.

Draganovu suprugu prati laskavi nadimak "srpske Monice Bellucci", kako su je nazvali u medijima još u vrijeme dok je bila uspješna manekenka s karijerom u inozemstvu.

Svojevremeno je živjela i radila u Beču i Parizu, krasila naslovnice modnih časopisa, nosila revije slavnih dizajnera, a karijeru je napustila nakon što se udala za Dragana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...