MODNI ZAOKRET: Ogromna promjena u stilu kraljice Letizije, sviđaju li vam se cipele koje sada nosi? (FOTO)

Španska kraljica Letizia u Madridu je održala redovni sastanak sa udruženjem za borbu protiv raka.

  • Žena

  • 19. Jan. 2024  

  • 0

Letizia je počasna predsjednica te neprofitne organizacije, a na sastanku se informirala o njezinim planovima za 2024. godinu.

Kako i priliči prilici, na sastanak je došla u sjajnoj poslovnoj odjevnoj kombinaciji, primjerenoj i neutralnoj. Klasične crne hlače spojila je s bijelom bluzom i sivom vunenom jaknicom, a na nogama je imala crne salonke brenda Magrit.

 

Kraljica Letizia na sastanku u salonkama brenda MagritKraljica Letizia na sastanku u salonkama brenda Magrit (Foto: Profimedia)

Već je na prvi pogled jasno kako su te salonke odmak od modela kakve Letizia inače nosi. Kraljica je dosad obožavala štikle te je, osim u svečanim, i u poslovnim dnevnim prigodama često birala salonke s vrtoglavom i tankom potpeticom.

Kraljica Letizia u salonkama brenda Magrit s umjerenom potpeticomKraljica Letizia u salonkama brenda Magrit s umjerenom potpeticom( Foto: Profimedia)

Međutim, posljednjih mjeseci napravila je velik modni zaokret. Često je viđamo u obući ravnih potplata poput mokasina i balerinki, a salonke koje nosi imaju vrlo umjerenu i malu potpeticu, prenosi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...