„PA, OVO LUDILO NEMA KRAJA…“: Društvene mreže gore nakon objave Milorada Dodika, pljušte komentari iz Srbije…

„Slobodna Bosna“ donosi samo one reakcije koje nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 21. Jan. 2024  

  • 4

Ne stišavaju se komentari na društvenim mrežama, nakon objave predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

Nakon Dodikove objave s proslave kod patrijarha SPC Porfirija, uslijedili su brojni komentari. „Slobodna Bosna“ donosi samo one reakcije koje nemaju uvredljiv sadržaj.

Podsjetimo, Dodik je na Twitteru objavio video, uz kratki tekst:

-Počastvovan sam što sam danas prisustvovao proslavi krsne slave Jovanjdan kod Njegove svetosti patrijarha srpskog Porfirija u Patrijaršijskom dvoru u Beogradu.

Saradnja Republike Srpske i Srpske pravoslavne crkve je tradicionalno dobra i ona se ostvaruje u svim segmentima podrške. Srpska pravoslavna crkva, Republika Srpska i Srbija rade zajedno na svim pitanjima i meni je posebna čast što sam danas ovdje. Ovom prilikom želim svima koji proslavljaju Svetog Jovana Krstitelja da čestitam krsnu slavu, uz želju da je proslavljaju u miru, zdravlju i sreći još dugo godina.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...