IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Bivši nogometaš FK Željezničar objavom na Instagramu iznenadio sve..

Poručio je da ne razmišlja o penziji, a posebno ne nakon što se posvetio svom tijelu i formi, te je iznenadio pratitelje na Instagramu.

  • Show

  • 21. Jan. 2024  

  • 0

Bivši nogometaš sarajevskog Željezničara Siniša Stevanović, izazvao je brojne reakcije zbog objave na Instagramu.

Stevanović je proveo više od pet godina na Grbavici, a trenutno igra u dresu FK Mornar iz Bara.

Ovaj 35-godišnji desni bek u Želji je bio jedan od miljenika navijača zbog svoje borbenosti na terenu.

Stevanović je poručio da ne razmišlja o penziji, a posebno ne nakon što se posvetio svom tijelu i formi, te je iznenadio pratitelje na Instagramu.

"Teretana - moja oaza mira i jedino mjesto gdje dobiješ onoliko koliko uložiš. Od mene nešto drugačije, bodibilding - koji mi je postao je sastavni dio života. Nešto što se ne uklapa u moj posao i što praktikujem od 2021. godine, a da nije ovoga i rutine koji živim od tada, teško da bih mogao da igram 90 minuta svaku utakmicu, i to sa 35 godina".

"Žao mi je što se ne dozvah bar 10 godina ranije jer bih možda bio u Realu, ali ovo je već moj Real Madrid, ovo je moja premija što ovoliko dugo trajem, što sam konstantan i guess what - ne planiram da završim uskoro", poručio je Stevanović i dodao.

"Previše mišića ukrutićeš se i usporićeš kažu...aha važi, živ sam primjer da to baš i nije tako. Ok moooožda bih trebao malkice da promijenim koncept ali u suštini to je to. Neko će reći patetična i glupa objava, meni nimalo...dobro možda malkice uostalom koga briga, ljudi će svakako uvijek imati nešto da dodaju. Ponosim se svojim tijelom i napretkom u ovim godinama pa zašto i da ih javno ne pokažem? Zapamtite ovu sliku, jer će ona biti najgora ikada. I osim što će mi žena je... sve po spisku što se slikam go, sve je ok...", poručio je on.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...