POP IKONA U NEOČEKIVANIM PROBLEMIMA: Samantha Fox uhapšena zbog incidenta u avionu, zbog nje otkazan let

57-godišnja pop ikona ukrcala se na svoj let, gdje je krenula da pije sa svojim saputnikom. Zbog nje se avion okrenuo na pisti i odustao od polijetanja.

  • Estrada

  • 22. Jan. 2024  

  • 0

Zvijezda 80-ih, Samantha Fox, provela je noć u zatvoru nakon što je u vidno pijanom stanju pravila lom na letu London - Minhen.

57-godišnja pop ikona ukrcala se na svoj let, gdje je krenula da pije sa svojim saputnikom. Zbog nje se avion okrenuo na pisti i odustao od polijetanja.

Policija je potvrdila da je žena u 50-im uhapšena zbog sumnje da je bila pijana u avionu i puštena je uz kauciju do marta. Dok je pjevačica provodila noć u pritvoru, njeni saputnici bili su primorani da provedu noć u hotelu.

Samanthino ponašanje je u posljednje vrijeme problematično i po nju samu, pošto se teško nosi s tugom, zbog gubitka svoje sestre, prenosi Daily Mail.

Vanesa je umrla sa samo 50 godina u martu, devet dana nakon što je pala u komu u svom domu poslije srčanog udara, samo nekoliko dana nakon što se snimila sa svojom sestrom za “Celebrity Master Chief”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...