LUDA KUĆA U FEDERALNOM PARLAMENTU: Pogledajte kako su iz vladajuće koalicije priznali da su nametnuti...

U nastavku pogledajte video!

  • Vijesti

  • 25. Jan. 2024  

  • 1

Sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine prekinuta je četiri minuta prije ponoći nakon što su zastupnici prihvatili Prijedlog budžeta Federacije BiH za ovu godinu.

Također su većinom glasova odobreni finansijski planovi Zavoda za zdravstveno osiguranje i reosiguranje FBiH te Zavoda za zapošljavanje kojem su odobrene i procjene planova za 2025. i 2026.

Prekidajući ovo dugotrajno zasjedanje, dopredsjedavajući Doma Mladen Bošković rekao je zastupnicima da će obavijest o datumu nastavka dobiti napismeno.

Za danas u 12 sati je sazvana sjednica Doma naroda.

No, posebno je bilo zanimljivo ono što se dogodilo za vrijeme izlaganja šefa Kluba zastupnika DF-a Mahira Mešalića.

U nastavku pogledajte video!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...