JELENA TRIVIĆ PROZVALA STANIVUKOVIĆA: "Slobodno nastavi sa ovom praksom u duhu svog političkog uzora, ali znaj da će kad-tad..."

(...) ovdje zaživjeti pravna država, a ti ćeš za sve odgovarati po zakonu."

  • Mini market

  • 26. Jan. 2024  26. Jan. 2024

  • 0

Jovica Vukelić radi kao vatrogasac 20 punih godina i danas je dobio rješenje o privremenom premještanju na radno mjesto radnika na mjesto kontrole i naplate parkinga, zbog kako je navedeno, “povećanog obima posla”. U Banjaluci je u proteklih nekoliko mjeseci ukinuto oko 600 parking mjesta i nepoznato je o kakvom povećanom obimu posla se radi, objavila je predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić, kazavši da nema sumnje da se radi o politički motivisanoj odluci gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića.

"Jovica je i član Narodnog fronta od njegovog osnivanja i opravdano sumnjam da se radi o politički motivisanom rješenju. Jovici ćemo pružiti svu pravnu pomoć, prvo da se utvrdi zakonitost ovog rješenja, njegova opravdanost i osnovanost. Radi se o grubom izigravanju prava i pravde", objavila je Trivić. 

Ona je postavila pitanje da li je to “Stanivukovićevo hvala Jovici što je bio jedan od rijetkih iz Gradske uprave, koji je stajao zajedno sa svima nama u borbi protiv SNSD u kampanji 2020. godine”.

"Protiv ovakvih pojava smo se nekad zajedno borili! Draško Stanivukoviću, tebi koji se služiš ovakvim metodama i pokušajima zastrašivanja, samo mogu poručiti da je žalosno čim se baviš. Ti slobodno nastavi sa ovom praksom u duhu svog političkog uzora, ali znaj da će kad-tad ovdje zaživjeti pravna država, a ti ćeš za sve odgovarati po zakonu. Niti ćeš nas uplašiti, niti obeshrabriti. Samo ćeš nas dodatno motivisati", poručila je Trivićeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...