OGLASIO SE VOJIN MIJATOVIĆ: "Riješili smo da stvari guramo naprijed, ako je cijena naša politička pozicija..."

(...) OK platićemo cijenu, ali ćemo biti sretnije i bogatije društvo."

  • Mini market

  • 27. Jan. 2024  27. Jan. 2024

  • 8

Vojin Mijatović, ministar obrta, razvoja i poduzetništva FBiH, oglasio se na društvenim mrežama i komentarisao rad aktuelnog saziva Vlade Federacije BiH.

On je kazao da je sretan što je u ovom sazivu Vlade FBiH upoznao nove ljude i stekao nova prijateljstva. Javno se zahvalio premijeru i svim ministrima kazavši da su oni prvo prijatelji, a onda i sjajne kolege.

"Da li dobro ili loše radimo svoj posao, sud će dati građani FBiH i niko drugi.

Vrlo često bi mogli dati brutalne odgovore na kritike bez osnova i struke mnogima, ali time bi samo dali prostor mediokritetima i populistima, a izgubili dragoceno vreme.

Sretan sam jer sam u ovom sazivu Vlade upoznao mnogo novih ljudi i stekao sjajna prijateljstva.

Radimo timski i ni jednu odluku nismo doneli, a da se nismo usaglasili.

Iako dolazimo iz različitih političkih opcija u Vladi smo prevashodno ministri i nema politike, a poslodavci su nam građani FBiH.

Ono što me posebno raduje jeste da se stvara u svim strankama i partijama jedna nova politička generacija koje je već u ovom sazivu preuzela odgovornost.

Puno je i problema i izazova, siromašno smo i tužno društvo, mi smo rešili da stvari guramo napred, ako je cena naša politička pozicija, OK platićemo cenu, ali ćemo biti sretnije i bogatije društvo.

Zato nastavljamo raditi, a Neka, Toni, Vedrane, Sanja, Nerine, Nedeljko, Amire, Nasiha, Kemo, Željko, Adnane, Jasna, Nedžade, Andrijana, Vedrane, Ramo, hvala što ste prvo prijatelji a onda i sjajne kolege, napisao je Mijatović.

MALO LIČNO Da li dobro ili loše radimo svoj posao, sud će dati građani FBiH i niko drugi. Vrlo često bi mogli...

Objavljuje Vojin MijatovicSubota, 27. siječnja 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...