TEXAS ZAPRIJETIO UPOTREBOM SILE: Poslano UPOZORENJE predsjedniku Bidenu (VIDEO)

Dramatična situacija u SAD

  • Svijet

  • 27. Jan. 2024  27. Jan. 2024

  • 0

Zamjenik guvernera Texasa Dan Patrick rekao je da bi Bidenova administracija napravila grešku ako bi se suočila sa pripadnicima Nacionalne garde Texasa i drugih državnih jedinica.

Strahovi od sukoba i tenzija između federalnih i državnih jedinica ostaju nakon što je odlukom Vrhovnog suda rečeno da bi federalni granični agenti mogli da presjeku žicu koju je instalirala operacija Usamljena zvijezda guvernera Teksasa Grega Abbotta.

"Najveća greška koju bi Bidenova administracija mogla da napravi bila bi sukobljavanje sa organima za sprovođenje zakona ili našom vojskom, našom Nacionalnom gardom na našoj granici, u ovom parku, kada zapravo radimo posao koji američki narod želi", rekao je Patrick za Fox News 26. januara.

"Ako se spuste i stvore situaciju, cijela Amerika već sada zna da će jasno vidjeti da su demokrate spremne da preuzmu državu koja funkcioniše pod našim ustavnim pravom da štiti naš narod", dodao je Patrick.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...