MEŠALIĆ KAŽE DA ĆE DOKAZE OBJAVITI NA FACEBOOKU JER NEMA MEDIJE IZA SEBE: "Trojka je kaznila i one iz TK koji su za njih glasali"

Objavit ću dokaze na Facebooku jer u džepu nemam medije.

  • Politika

  • 28. Jan. 2024  

  • 0

Zastupnik Demokratske fronte u Federalnom parlamentu iz Tuzlanskog kantona Mahir Mešalić ljutito je reagirao na usvajanje Budžeta većeg bh. entiteta i potonje spinove vlastodržaca.

"Zbog lažnih informacija i u vrijeme informativne blokade te mnogih manipulativnih tumačenja koje plasiraju stranke na vlasti imam potrebu da građanima Tuzlanskog kantona pojasnim, da je budžet Federacije BiH raspoređan kao privatna svojina Nikšića i Čovića, da je Tuzlanski kanton dobio direktnom raspodjelom najmanje sredstava.

Osim za “rekonstrukciju” vrelovoda, TK je ostao potpuno zapostavljen u odnosu na sve krajeve u FBiH.

Odbili su sve moje amandmane a koje se odnose na rekonstrukciju i nastavak izgradnje stadiona “Tušanj” Tuzla, zatim sredstva za lijekove, opremu te sanitetski materijal za UKC Tuzla i Opću bolnicu “Dr. Mustafa Beganović” u Gračanici kao i izgradnju Olimpijskog bazena u Tuzli.

Ovi amandmani su odbijeni i rukama zastupnika tkz. “trojke” sa područja Tuzlanskog kantona, što ću i predočiti javno dokumentima na svom FB profilu, jer nemam pojedine medije u džepu kao neki drugi koji su sramno odbili ova četri amandmana za Tuzlanski kanton i time glasali direktno protiv ljudi koji su ih birali", saopćio je Mešalić na vom Facebook profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...