POZNATI SVI DATUMI: Aleksandra Prijović rasprodala četiri koncerta u Osijeku pa fanove ganula objavom

Aleksandra Prijović potvrdila je status jedne od najvećih muzičkih regionalnih zvijezda rasprodajom baš svih ulaznica za čak četiri koncerta u Osijeku.

  • Estrada

  • 29. Jan. 2024  

  • 0

Srpskoj pjevačici ne nazire se kraj popularnosti u Hrvatskoj u kojoj se ulaznice za njene koncerte razgrabe u nekoliko sati, piše tportal.hr.

Aleksandra Prijović potvrdila je status jedne od najvećih muzičkih regionalnih zvijezda rasprodajom baš svih ulaznica za čak četiri koncerta u Osijeku.

Nakon što je nedavno rasprodala pet koncerata u zagrebačkoj Areni, jasno je da se njenoj popularnosti u Hrvatskoj ne nazire kraj pa se odlučila na logičan potez i najavila - peti koncert.

'Osijek 5. Ne znam više šta da vam kažem...vidimo se uskoro, volim vas!', napisala je pjevačica na svom Instagram profilu i ganula fanove.

Uskoro su pristigli i komentari obožavatelja iz drugih gradova, koji priželjkuju njene nastupe diljem Hrvatske i susjedstva.

'Može sad malo Slovenija?', 'Čekamo i Rijeku!', 'Split, stadion Poljud… Čekamo te!', zazivali su je mnogi ispod objave.

Aleksandra Prijović nastupat će na stadionu Gradski vrt u Osijeku od 13. do 18. februara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...