LJUBAV POČELA U SARAJEVSKOJ KAFANI: O bračnom brodolomu Meline i Harisa Džinovića bruji region, a njih dvoje…

Melina je od tada izgradila karijeru uspješne dizajnerice, čije je kreacije nekoliko puta crvenim tepihom prošetala čak i Sharon Stone.

  • Estrada

  • 30. Jan. 2024  

  • 0

Srbijanski tabloidi raspisali su se o razvodu Harisa i Meline Džinović. Iako su vijest o kraju njihove ljubavi prenijeli gotovo svi mediji, par još uvijek o svemu šuti.

Razvodi poznatih često su praćeni bukom tračeva i senzacionalizma. No sluteći prema tišini Harisa i Meline Džinović, razvod, koji bračni par nije potvrdio, a o kojem bruje tabloidi, mogao bi se odviti u tišini njihove privatnosti. Inače, par se upoznao 2003. Nakon što je Haris ugledao Melinu u jednoj kafani u rodnom Sarajevu, nije bio miran dok nije dobio njezin broj telefona.

Kako izgleda kuća Meline i Harisa Džinovića od 2.000.000 eura, koja će  nakon razvoda pripasti njoj? | DEPO Portal

''Nisam ja osvajala na svu sreću, ja sam bila osvojena, to je ono što i pripada muškarcu'', ispričala je Melina jednom prilikom. 

Par, između kojeg je trideset godina razlike, ima dvoje velike djece. Oduvijek su čuvali svoju privatnost. Vjenčali su se nakon 11 zajedničkih godina u Dubrovniku na spektakularnoj jedrilici dugoj 88 metara. Na svadbi je bilo tek dvadesetak uzvanika, među kojima i neka dobro poznata lica.

Melina je od tada izgradila karijeru uspješne dizajnerice, čije je kreacije nekoliko puta crvenim tepihom prošetala čak i Sharon Stone.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...