NOVA MELODRAMA U SUSJEDSTVU: Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se naciji…

Vučić je primio i ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i tom prilikom ga je obavijestio o najnovijem jednostranom potezu Prištine.

  • Regija

  • 02. Feb. 2024  

  • 14

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratit će se javnosti u 13 sati, najavila je Služba za saradnju s medijima predsjednika Republike Srbije.

Očekuje se da će Vučić upoznati građane o najvažnijim detaljima razgovora sa predstavnicima Kvinte i EU povodom odluke vlasti u Prištini da aktivira uredbu o ukidanju dinara na Kosovu.

Vučić je primio i ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i tom prilikom ga je obavijestio o najnovijem jednostranom potezu Prištine, pišu srbijanski mediji.

Nije poznato zbog čega je predsjednik Srbije čekao gotovo cijeli dan da izvijesti javnost o sastanku s Kvintom, ali da gražane očekuje nova melodrama u režiji Aleksandra Vučića, sasvim je izgledno…

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...