BOMBA I U ŠESTOJ DECENIJI: Slavna njemačka manekenka stigla oskudno odjevena, svi pogledi uprti u njezin..

Manekenka je prisustvovala partyju prije Grammyja koji se održavaju ovog vikenda.

  • Estrada

  • 03. Feb. 2024  

  • 0

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena Heidi Klum ove će godine proslaviti 51. rođendan, ali njezine fotografije nikad ne bi otkrile da ima toliko godina. Iako već godinama ne hoda modnim pistama, Heidi je uspjela održati svoju fantastičnu figuru i godinama nakon karijere, a njezine posljednje fotografije dokaz su tim tvrdnjama, a posebno je do izražaja došao i bujni dekolte.

Manekenka je prisustvovala partyju prije Grammyja koji se održavaju ovog vikenda.

Nedavno je otkrila i koliko kilograma ima te šokirala priznanjem o količini kalorija koje unosi na dan.

Podsjetimo, Heidi je u braku s 16 godina mlađim Tomom Kaulitzem. Par je u braku od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila kada je već upoznala muzičara Seala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...