PRIZIVA PROLJEĆE: Kraljica Letizia u bijelom i ružičastom za stajling bez greške (FOTO)

Porast temperatura u glavnom gradu Španije, kraljica Letizia iskoristila je za nošenje laganijeg outfita prilikom susreta s čuvenim američkim redateljem i scenaristom Martinom Scorseseom.

  • Žena

  • 03. Feb. 2024  

  • 0

Uoči skorašnje dodjele Oscara, na kojoj ove godine nastupa s filmom "Killers of the Flower Moon", redatelj Martin Scorsese stigao je u Madrid, a dobrodošlicu u glavni grad Španije poželjela mu je 51- godišnja kraljica Letizia.

Za susret s čuvenim redateljem iz New Yorka, iz ormara je izvukla elegantno bijelo odijelo s potpisom brenda venezuelanske dizajnerice Caroline HerrereKraljica Letizia Prvi put u njemu je uočena 2019. godine a, u paru s ružičastim puloverom i kaputom identične nijanse, s njim je ovoga puta kreirala besprijekorno izdanje u proljetnom duhu. 

Formalna izdanja posljednjih sedmica nerijetko začini obućom u znaku minijaturne pete kitten, a i ovoga puta igrala je na kartu udobnosti odabirom prljavo ružičastih cipela s dodatkom debele i stabilne blok potpetice, navodi Tportal.hr.

Riječ je o modelu brenda Patrizia Pepe koji također nije novost u njezinoj kraljevskoj garderobi. Uz blok potpeticu i lakirani sjaj, ističe se i detaljem remenčića.

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...