SKANDAL U ŠPANJOLSKOJ PRIMERI: Pogledajte nezapamćenu sudačku krađu iz drugog ugla, Barcelona najavila žalbu…

Xavi Hernandez je izrazio nezadovoljstvo suđenjem na utakmici protiv Alavesa.

  • Sport

  • 04. Feb. 2024  

  • 0

Barcelona je na teškom gostovanju savladala Alaves sa 3:1, ali trener Xavi Hernandez nije zadovoljan suđenjem Josea Luisa Munuere koji je isključio mladog napadača Vitora Roquea.

Xavi Hernandez je izrazio nezadovoljstvo suđenjem na utakmici protiv Alavesa. Iako je njegov tim slavio s 3:1, crveni karton kojeg je dobio Vitor Roque razbijesnio je sve u katalonskom timu.

Trener Barce zatražio je od sudija i La Lige da ih samo puste da budu konkurentni u borbi za vrh tabele. Ne traži ništa više.

"Samo ću zamoliti sudije da nas puste da budemo konkurentni. Crveni karton Vitoru Roqueu je još jedna greška. Još jedna na štetu Barcelone. Svi znaju šta je istina", rekao je Xavi.

Trener katalonskog tima smatra da njegov klub plaća cijenu slučaja Negreira koji se vodi protiv njih i koji se tiče podmićivanja sudija.

"Uvjeren sam da plaćamo cijenu slučaja Negreira. Danas sam to ponovo vidio. Neću više ništa govoriti. Greška za greškom", poruka je ovog stručnjaka.

Sportski direktor katalonskog kluba Deco najavio je žalbu na crveni karton mladog Brazilca.

"Naravno da ćemo pokrenuti žalbu. Nadamo se da će odluka o crvenom kartonu biti poništena", kazao je on.

Pogledajte video!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...