IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Glumica koju pamtimo kao glavnu negativku u kultnoj seriji danas izgleda ovako...

Glumom se nije prestala baviti.

  • Estrada

  • 04. Feb. 2024  

  • 0

Jedna od najpoznatijih američkih sapunica svih vremena, kultna "Santa Barbara" dala je pregršt osebujnih i zanimljivih likova, a jedan koji se dobro pamti je ona Gine DeMott Capwell.

Spletkorišicu Ginu u seriji je utjelovila danas 67-godišnja američka glumica Robin Mattson, rođena 1956. u Los Angelesu, a koja je osim u "Santa Barbari" glumila u serijama "General Hospital" i "All My Children".

Osim glumom bavila se pisanjem pa je 1997. godine napisala vlastitu kuharicu naziva "Soap Opera Cafe: the Skinny on Food From a Daytime Star", a posvetila ju je osobi koja joj je pomogla da shvati da ima veliku strast prema kuhanju, a to je njezin otac, Paul Mattson.

Kako danas izgleda pogledajte u nastavku!

Izvor: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...