„SLOBODNA BOSNA“ IZAZVALA HISTERIJU U VUČIĆEVIM REDOVIMA: Opskurnom „Informeru“ prisjela priča o mitomaniji i obmanama Vučićevog režima...

Da istina boli svjedoče nove optužbe od strane "Informera", opskurnog huškačkog tabloida kojeg uređuje Dragan J. Vučićević, a koji je pod direktnom kontrolom Vučićevog režima.

  • Mini market

  • 05. Feb. 2024  06. Feb. 2024

-Odavno je već dobro poznato da šta god da đilasovci rade to podržava i islamistička Slobodna Bosna. U mržnji protiv Srbije i Aleksandra Vučića su se ujedinili odavno, a sada je na red došao i Stefan Nemanja.

Svjedoci smo da su u vrijeme postavljanja spomenika Stefanu Nemanji kao i u vrijeme njegovog otkrivanja tajkunski mediji svakodnevno napadali i pljuvali vlast zbog toga. Bezbroj uvreda i laži je iznijeto na račun predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, kritikovan je izgled spomenika, njegova veličina, lokacija, a u jednom momentu je zatraženo čak i da se jedna od najznačajnijih ličnosti srpske istorije izmjesti sa Savskog trga, piše jutros Vučićev opskurni tabloid „Informer“.

Podsjetimo, „Slobodna Bosna“ jutros je objavila tekst o mitomaniji, lažima i obmanama Vučićevog režima vezanim za monumentalni spomenik koji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić podigao Stefanu Nemanjiću.

Da istina boli svjedoče nove optužbe od strane "Informera", opskurnog huškačkog tabloida kojeg uređuje Dragan J. Vučićević, a koji je pod direktnom kontrolom Vučićevog režima, koji, po ko zna koji put, u nemoći,  „Slobodnu Bosnu“ naziva „islamističkom“.

Tekst koji je zabolio Vučićev režim pročitajte OVDJE!

(SB)

Vezane vijesti

trenutak ...