ZA OVAJ TRENUTAK PRIPREMITE SE(!): Pogledajte kako je izgledao profesor Ramo Isak prije nego što se, kako kaže, izliječio! (VIDEO)

Već nakon dva tretmana, kaže prilično zdravi Isak, osjećao se puno bolje...

  • Mini market

  • 06. Feb. 2024  06. Feb. 2024

  • 5

Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine, pored brojnih obaveza koje ima ipak nađe dovoljno vremena i za često prisustvo na društvenim mrežama.

No, video-klipu koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama nije izašao iz radionice porodice Isak, nego ga je, na radost brojnih njihovih poklonika i koalicijskih partnera poklonika, postavio neko ko je dobro upoznat sa karijerom ovog, po
vlastitom priznanju, „giganta“.

Na videu Ramo Isak, koji je predstavljen kao „profesor“ i koji ne liči na sebe sadašnjeg, iskreno govori o ozbiljnim zdravstvenim tegobama sa kojima se godinama suočavao i koje nije mogao nikako sanirati. Sve dok se, na nagovor majke, nije javio na pravu
adresu - u Janju „kod doktora Škarice“.

Već nakon dva tretmana, kaže prilično zdravi Isak, osjećao se puno bolje, a nakon trećega očekuje da će biti „pravo dobro“.

Vjerovatno se radilo o reklami za poznatu kiropraktičarsku ordinaciju Dr-a Borisa Škarice koja pored Janje ima svoje odjeljenje i u Sarajevu.


(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...