JOŠ NIJE GOTOVO: Proljeće u februaru se nastavlja, ali bit će i snijega…

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 07. Feb. 2024  

  • 0

U Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne lokalno može pasti malo kiše. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stepeni.

U četvrtak više oblačnosti u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše. U većem dijelu Bosne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 8, a najviša dnevna do 18 stepeni.

U petak više oblačnosti u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše. U većem dijelu Bosne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 9, a najviša dnevna do 19 stepeni.

U subotu umjereno od pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne sa slabom kišom u Hercegovini i na zapadu, a do kraja dana padavine se očekuju i ostalim dijelovima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10, na jugu do 13, a najviša dnevna do i 19 stepeni.

Od 12. 2 očekuje se kiša a u viš predjelima i novi snijeg uz nagli pad temperature.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...