PREDRAG KOJOVIĆ UZBURKAO DUHOVE: „Ako se to dogodi preispitat ćemo učešće u vlasti..."

Kojović kaže da bi volio da se objavi snimak sastanka iz Bakinaca koji je bio prevara

  • Politika

  • 07. Feb. 2024  

  • 9

Naša stranka više neće učestvovati ni u kakvim pregovorima osim o zakonu o sudovima, sukobu interesa i pranju novca.

Ako ne dobijemo status kandidata, preispitat ćemo učešće u vlasti, kaže u intervjuu za Mrežu FTV-a Predrag Kojović, bivši predsjednik Naše stranke i zastupnik u PSBiH.

Kojović kaže da bi volio da se objavi snimak sastanka iz Bakinaca koji je bio prevara, da bi se vidjelo ko je šta dogovarao, a ko je koga prevario.

Kojović je govorio i o Izbornom zakonu, stranim savjetnicima, i zetu zbog kojeg HDZ blokira jedan od zakona koji je uslov za otvaranje pregovora, ali i o Draganu Čoviću koji je, kako kaže Kojović, sve bliže „crnoj listi“.

U nastavku pogledajte video!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...