SMJELO IZDANJE: Zendaya je još jednom pokazala istančani modni stil (FOTO)

Zendayino svako pojavljivanje u javnosti ne može proći nezapaženo.

  • Žena

  • 07. Feb. 2024  

  • 0

Pjevačica i glumica trenutno s kolegama iz filma promovira novi nastavak kino hita "Dune: Part Two" u Meksiku.

Nakon što je na druženje predstavnicima medijima stigla u pomalo neobičnom kompletu koji je izgledao kao spoj umjetnosti i futurizma, mlade britanske dizajnerice Torishéju Dumi, pred fanove na večernju premijeru je 27-godišnja Zendaya stigla u monokromatskom ouftitu koji je oduševio mnoge.

 image Foto: AFP

Kratka dolčevita otkrila joj je dio porpsja i istrenirane trbušnjake. Ipak, glavna zvijezda outfita bila je duga suknja s kožnim detaljem koji je izgledao kao da je dio odrezanog korzeta. Uz sve to, suknja je imala visoki prorez koji je otkrivao dio njezinih nogu.

image Foto: AFP 

Top i suknja su Bottega Veneta, a Zendaya je cijeli monokromatski outfit zaokružila smeđim salonkama Christiana Louboutina. Iako je kraj prekrasne Zendayje, njezina kolegica Florence Pugh pomalo je pala u drugi plan. Ipak, prenosi Gloria.hr, i Florence je bila itekako elegantna u bijeloj gotovo prozirnoj haljini irskog brenda Standing Ground.

 image

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...