ZGODNA HERCEGOVKA: Bila je prva pratilja na izboru za Miss svijeta, a danas izgleda nevjerovatno...

Od 2001. godine u braku je s bivšim nogometašem i zajedno imaju troje djece.

  • Estrada

  • 08. Feb. 2024  

  • 1

Bivša miss Hrvatske, 47-godišnja Anica Kovač, odvijek je izazivala divljenje svojim izgledom, a godinama unatrag nije se puno promijenila.

Anica je Miss Hrvatske postala sa samo 19 godina, davne 1995. godine, te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. 

I danas, nadomak pedesetoj godini, zasipaju je komplimentima gdje god se pojavi.

Anica Kovač, djevojački martinović, je rođena u Tomislavgradu 3. marta 1976., a od 2001. godine u braku je s bivšim nogometašem Robertom Kovačem i zajedno imaju troje djece, kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...