MODEL OPTOČEN DIJAMANTIMA: Lepa Brena pokazala skupocjeni sat koji samo rijetki mogu priuštiti (FOTO)

Brena nosi sat Rolex Datejust

  • Estrada

  • 08. Feb. 2024  08. Feb. 2024

  • 1

Dobro je poznata činjenica da Lepa Brena vodi veoma luksuzan život, a čini se da je pjevačica ovog puta prevazišla samu sebe.

Osim što pozamašnu količinu novca ulaže u svoj izgled, stajlinge i česta putovanja, Brena je i ljubitelj skupocjenih satova, a jedan od njih izazvao je posebnu pažnju javnosti.

Naime, nedavno je na njenoj ruci zasijao sat brenda Rolex, a prema podacima sa interneta njegova cijena je vrtoglavih 50.000 eura.

– Lepa Brena nosi veoma, veoma rijedak Rolex Datejust! – piše na Instagram stranici “sat na ruci”.

– Ovaj sat najčešće se viđa na rukama muškaraca (zbog svoje veličine) a za dame je rezervisan onaj ženski od 29mm. No, Lepa Brena se odlučila za ovaj zlatni model sa dijamantskim bezelom, dijamantskim indeksima i lijepim ljubičastim brojčanikom. Tržišna cijena je 50.000 eura – pisalo je na pomenutoj stranici.

Slika na kojoj Lepa Brena pozira sa luksuznim satom je nastala upravo na jednom od putovanja u Španiji, a popularna pjevačica ovaj sat je savršeno ukombinovala sa haljinom sa animal dezenom, crvenim šeširom i Chanel tašnicom.

Brena spada u krug najmoćnijih osoba sa javne scene. Muzička zvijezda je bila godinama sinonim za “Grand produkciju“, a kako godine prolaze, Lepa Brena je sve uspješnija. Osim pjevanja bavi se i privatnim biznisima, piše Blic.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...