VICO ZELJKOVIĆ NAKON ŽRIJEBA LIGE NACIJA: "Ne treba trošiti riječi o našim protivnicima..."

Reprezentacija BiH će igrati u Ligi nacija sa reprezentacijama Nizozemske, Njemačke i Mađarske, odlučio je današnji žrijeb u Parizu.

  • Sport

  • 08. Feb. 2024  08. Feb. 2024

  • 0

Nakon okončanja žrijeba, predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković kazao kako smo zaslužili povratak među fudbalsku elitu. 

"U veleljepnoj dvorani "Maison de la Mutualité" u Parizu održan je žrijeb za UEFA Ligu nacija. Dobrim rezultatima u prethodnom izdanju ovog takmičenja zaslužili smo povratak među fudbalsku elitu. 

Očekuju nas utakmice koje će sigurno mnogo značiti reprezentaciji, a pogotovo mladim igračima, jer ćemo odmjeriti snage sa najboljim što evropski fudbal u ovom trenutku nudi. Ne treba trošiti riječi o našim protivnicima, višestrukim šampionima starog kontinenta za koje igraju neki od najboljih svjetskih fudbalera", poručio je Zeljković.

У велелепној дворани "Maison de la Mutualité" у Паризу одржан је жријеб за УЕФА Лигу нација. Добрим резултатима у...

Objavljuje Vico ZeljkovićČetvrtak, 8. veljače 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...