OPET U CRNOM: Ikona stila ne odustaje od sigurne modne formule (FOTO)

Njujorška influencerica i dizajnerica pažnju redovito privlači sjajnim stajlinzima, a sa njujorškom sedmicom mode u toku Olivia Palermo krenula je nizati odlične stajlinge.

  • Žena

  • 09. Feb. 2024  

  • 0

Bilo da radi o dolasku na crveni tepih, glamuroznu zabavu ili ležernu šetnju gradom, moderna i prava gradska djevojka Olivia Palermo pokazuje da ima nevjerovatno uspješno oko za pronalazak stajlinga koji ostavlja dojam, i to baš svaki put.

Iznimka nije bio ni dolazak na Bronx and Banco 'You' reviju and party u sklopu njujorške Sedmice mode. Olivia je bila u društvu Nicky Hilton i pokazala još jedan sjajan crni stajlig te potvrdila da je to modna formula koja pali baš svaki put.

Izbor je pao na crnu mini haljinu podignutu na višu razinu upečatljivim detaljima – šljokicama koje su je u potpunosti prekrivale, volumioznim rukavima koji su se širili prema rubovima ukrašenim perjem te s XL crnom kragnom koja je stajlingu davala chic prizvuk.

Olivia Palermo i Nicky Hilton 

I ovog puta Olivia se poigrala s kombiniranjem različitih materijale crne boje, triko koji joj dobro prolazi već 16 godina, a možda i dulje. Naime, kako je već prije otkriveno Olivijin trik total black stajlinga je da kada nosi crno, odabere svaki odjevni predmet s različitom tkaninom ili završetkom. Time se postiže određeni kontrast između jednog i drugog komada zbog načina na koji svaki reflektira ili upija svjetlost, a stajling nikada ne izgleda dosadno.

Dodatak Olivijinim crnim stajlinzima vrlo često su super visoke čizme koje stajlingu daju chic prizvuk, ali i daju razigranost po pitanju materijala. Tako je i ovog puta Stajling je upotpunila klasičnim, crnim čizmama sa špic vrhom i visokom potpeticom, vječnim modelom koji nikada ne izlazi iz mode, navodi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...