NERAZDVOJNI PRATILAC: Hoće li Demi Moore vratiti popularnost psima koji stanu u torbicu? (FOTO)

Čivava, koju je slavnoj glumici poklonila njezina kći, pojavila se čak i na televiziji kada je Demi gostovala u emisiji kod Stephena Colberta.

  • Show

  • 09. Feb. 2024  

  • 0

Glumica Demi Moore u posljednje se vrijeme ne odvaja od svoje čivave Pilaf pa je tako kujicu tešku tek kilogram i pol ova slavna 61-godišnjakinja sa sobom povela i u New York na promociju serije "Feud: Capote vs. Swans".

Isto tako, njezina malena Pilaf prisustvovala je apsolutno svim jutarnjim i kasnim projekcijama, sjedila Demi u krilu za vrijeme njezinih intervjua, "nadzirala" dijeljenje autograma, ali i pozirala zajedno sa svojom vlasnicom znatiželjnim paparazzima.

  image Foto: Profimedia

Čivava, koju je slavnoj glumici poklonila njezina kći, pojavila se čak i na televiziji kada je Demi gostovala u emisiji kod Stephena Colberta.

"Pilaf, moja mišica, ona je zvijezda. Moj sićušni suputnik… Ona je blago, moje malo dodatno srce", opisala je tom prilikom svoju ljubimicu Demi.

New York je samo jedna od mnogih destinacija na Pilafinoj svjetskoj turneji. Naime, tokom posljednje dvije godine Demi ju je sa sobom uistinu vodila posvuda, uključujući finale French Opena, sjedila je s njom u prvim redovima na Sedmici mode u Milanu, a čak je bila i u pariskom Louvreu.

Iako je vrlo pohvalno što svaki slobodan trenutak provodi sa svojim ljubimcem za koji je u nekoliko navrata rekla da joj je puno više od psa, mnoge je to navelo da se, i to vrlo nerado, prisjete 2000-ih kada su brojne poznate zvijezde, od kojih je jedna od najpoznatijih bila i Paris Hilton, sa sobom posvuda vodile svoje sićušne psiće, navodi Gloria.hr.

Izgledali su doslovno kao "modni dodaci" i mnogima se takav pristup nije svidio jer ipak se radi o živom biću, a ne dodatku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...