NAKON 24 SATA: Građani Sarajeva konačno dobili vodu, iz Vodovoda i kanalizacije se pravdaju....

Građani su na društvenim mrežama negodovali zbog trajanja radova.

  • Društvo

  • 12. Feb. 2024  

  • 0

Nakon 24 sata od zatvaranja vodovoda za veći dio Sarajeva, građani su jutros se probudili sa vodom u cijevima. Naime, kako su saopćili iz Vodovoda i kanalizacije Sarajevo iza ponoći popravka cjevovoda je završena, a stanovnici su vodu dobili tek u ranim jutarnim satima.

Na zvaničnim stranicama Vodovoda i kanalizacije u pet ujutru je objavljeno.

“Nakon što je završen popravak kvara na glavnom potisnom cjevovodu DN 800 voda se počela puštati u sistem oko 1.30 sati, očekujemo normalizaciju vodosnabdijevanja”, naveli su.

Građani su na društvenim mrežama negodovali zbog trajanja radova.

Podsjećamo, najava radova ViK na izvorištu Bačevo je najavljena u petak kada je objavljeno da će popravka početi u nedjelju u četiri sata ujutru i trajati do večernjih sati i to za naselja Mojmilo, Dobrinja, Saraj Polje, Alipašino Polje, Čengić Vila, Otoka, Socijalno, Skenderija, Baščaršija, Buća Potok, Briješće, Vitkovac, Sokolje, Zabrđe, Boljakov Potok, Hrasno, Hrasno Brdo, Šanac, Trg Heroja, Švrakino Selo, Aneks, Grbavica, Soukbunar, Cicin Han, Bistrik, Hrid i Alifakovac.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...