IZDANJE ZA SUPER BOWL: Blake Lively dokazala da se i u trenerci može izgledati vrlo "glamurozno" (FOTO)

Blake Lively sa svojom prijateljicom Taylor Swift navijala je na Super Bowlu za Taylorinog dečka Travisa Kelcea i njegov tim Kansas City Chiefs.

  • Žena

  • 12. Feb. 2024  

  • 0

Dvije zvijezde cijelo su vrijeme bile na nogama u VIP loži stadiona Allegiant u Las Vegasu i srčano bodrile tim koji je na kraju i pobijedio.

Bila je to velika večer za američki sport te jedan od najvažnijih sportskih događanja koji svake godine prate miloni ljudi. Super Bowl tradicionalno okupi i brojne zvijezde, a ove godine oči su bile uprte u VIP ložu u kojoj su se nalazile Taylor Swift i Blake Lively.

 

Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 4Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu (Foto: AFP)

Trenutno najveća muzička zvijezda i njezina prijateljica glumica u drugom planu ostavile su i Ushera, koji je nastupio u poluvremenu utakmice, a na pozornici su mu se pridružile Alicia Keys i H.E.R..

A Blake je pak svojim outfitom uspjela zasjeniti i Taylor, odjevena u crvenu trenerku brenda Adidas. Nosila je oversized model s tri bijele crte, prepoznatljivim znakom tog sportskog brenda. Ispod jakne koju je spustila glumica je odjenula bijeli crop-top sitne rebraste strukture s debljim naramenicama, navodi Zadovoljna.hr.

Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 1Blake Lively i Taylor Swift s društvom na Super Bowlu (Foto: AFP)

 

Trenerka u upečatljivoj boji bila je savršen odabir za spektakularno sportsko događanje, ali Blake se zbog sportskog outfita nije odrekla glamura. Kombinaciju je podigla s više komada nakita kuće Tiffany & Co., debelim zlatnim lancem oko vrata i cijelim nizom debljih i tanjih narukvica zlatne i srebrne boje koje je nosila na obje ruke.

Za još glamurozniji dojam Blake Lively svoju dugačku kovrčavu kosu nosila je raspuštenu, a kroz guste kovrče nazirale su se naušnice, također iz trgovine Tiffany & Co.

Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 2Blake Lively i Taylor Swift na Super Bowlu (Foto: AFP)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...