"VEĆ JE POČEO UČITI JEZIK": José Mourinho dolazi u Ligu petice u kojoj još nije bio?

Portugalac je bez posla od sredine januar kada je raskinuo saradnju s Romom Španije, Italije... U njegovom CV-u fali samo klub iz Njemačke.

  • Sport

  • 12. Feb. 2024  

  • 0

"Da budem iskren, jako sam ljutit. Citirat ću Olivera Kahna: 'Fali nam mu*a! Ponekad moramo pričati o nama igračima, nije uvijek sve do trenera'."

Riječi su to Thomasa Müllera nakon Bayernova poraza na gostovanju kod Bayera Leverkusena (3:0). I donekle je u pravu. Kad klubu ide loše najlakše je okriviti trenera i uručiti mu otkaz, bolje jednom čovjeku nego jedanaestorici...

No činjenica je da Thomas Tuchel nije unio baš nikakav napredak u igri Bayerna. Bavarski se velikan jako muči, a ovo bi vrlo lako mogla biti sezona u kojoj će ostati bez naslova njemačkog prvaka nakon 11 uzastopnih titula.

imageFoto: SASCHA SCHUERMANN / AFP

Ako Bayern odluči raskinuti suradnju s Nijemcom, jasno, bit će puno kandidata za preuzimanje "užarene" klupe. Jedan od onih koji visoko kotiraju je José Mourinho (61)! Bayernov "insajder" Christian Falk, inače novinar Bilda, tvrdi da je "Special One" jako zainteresiran za dolazak u München.

"Čuo sam da uči njemački. Već je u prošlosti koketirao s Bayernom, spreman je", otkriva Falk.

imageFoto: ISABELLA BONOTTO / AFP

Portugalac je bez posla od sredine januar kada je raskinuo saradnju s Romom Španije, Italije... U njegovom CV-u fali samo klub iz Njemačke.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...