SREĆA U NESREĆI: Bračni par sa troje djece sletio u Vrbas kod Jajca, uspjeli se spasiti iz vozila

Sve potrebne uviđajne radnje obavili su pripadnici Policijske uprave Jajce, a na vozače se apelira na opreznu vožnju prilagođenu uvjetima na putu, piše Infobugojno.

  • Hronika

  • 12. Feb. 2024  

  • 1

Gorska služba spašavanja (GSS) Jajce danas je uspješno izvukla automobil koji je u nedjelju, 11. februara sletio u kanjon Vrbasa blizu Tri vode, dok su se bračni par i njihovo troje djece sami uspjeli spasiti iz vozila.

Nesreća se dogodila jučer oko 14 sati na magistralnom putu M-16 Jajce-Banja Luka, kada je A.B., upravljajući automobilom, sletio sa kolnika, na lokalitetu Tri vode, završivši u rijeci Vrbas. Bračni par, koji već duže vrijeme živi u inozemstvu, uspjeli su se sami izvući iz vozila, unatoč velikoj materijalnoj šteti na automobilu.

Prema informacijama koje smo dobili, radi se o bračnom paru iz Bugojna s kojima su bile tri malodobne kćerke.

Sve potrebne uviđajne radnje obavili su pripadnici Policijske uprave Jajce, a na vozače se apelira na opreznu vožnju prilagođenu uvjetima na putu, piše Infobugojno.

Bračni par iz Bugojna sa troje djece uspjeli se spasiti iz automobila Gorska služba spašavanja (GSS) Jajce danas je...

Posted by Infobugojno on Monday, 12 February 2024
 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...