ANCELOTTI DO KRAJA PONIZIO MODRIĆA: Ovako nešto hrvatski veznjak ni u snu nije očekivao...

Real Madrid još uvijek može ostvariti trostruki uspjeh u nadolazećim mjesecima.

  • Sport

  • 13. Feb. 2024  13. Feb. 2024

  • 0

Real Madrid se još uvijek može pohvaliti besprijekornim rekordom u Ligi prvaka 2023./24.. Četrnaest puta su bili osvajači, a sad počinju novi put u nokaut fazi u Leipzigu protiv Red Bulla u njihovoj prvoj utakmici šesnaestine finala.

Los Blancosi su “ugasili” konkurenciju i plasirali se na prvo mjesto u skupini C, dok je tim Marca Rosea završio drugi u grupi G iza aktuelnog prvaka Manchester Cityja, čime su osigurali uzastopne kvalifikacije u nokaut fazu.

Kalendarsku godinu “Bikovi” su počeli katastrofalno, upisavši tri uzastopna poraza, da bi zatim slavili protiv Union Berlina i odigrali neriješeno protiv Augsburga.

Već ponosno pokazujući svoj trofej iz španjolskog Superkupa, Real Madrid još uvijek može ostvariti trostruki uspjeh u nadolazećim mjesecima.

Ipak, trener Carlo Ancelotti je u problemu, budući da je Jude Bellingham bio prisiljen napustiti teren protiv Girone s uganućem gležnja. Osim njega, upitni su i Antonio Rudiger i Nacho Fernandez, dok sigurno neće biti Edera Militaa, Davida Alabe i Thibaut Courtoisa.

Kada je u pitanju nastup Luke Modrića, španjolski mediji javljaju kako će hrvatski veznjak opet startati s klupe, unatoč brojnih ozljedama, izostanku Bellinghama i činjenici da, primjerice, Aurelien Tchouameni mora igrati stopera jer je odbrana desetkovana.

Marca i AS najavljuju da će u srcu veznog reda biti Kroos i Camavinga, a ispred njih Brahim Diaz. Veliko je to razočaranje za Modrića, koji je u zadnjih pet utakmica samo jednom bio starter. Dvije utakmice prosjedio je na klupi, a samo dvaput dobio skromnu minutažu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...