BIVŠI ZMAJ OTVORIO DUŠU: "Dolazim iz sredine gdje nije dobro da to kažem, ali ja volim BiH svim srcem" (VIDEO)

Sa posebnim emocijama govorio je o Sarajevu, klubu i gradu, i svom odnosu prema reprezentaciji i državi Bosni i Hercegovini.

  • Sport

  • 13. Feb. 2024  

  • 2

Nekadašnji reprezentativac BiH i veznjak Sarajeva, Ivan Sesar, govorio je otvoreno u podcastu (IN)Direkt.

Bivši fudbaler Širokog Brijega, Sarajeva i Tuzla Cityja i reprezentativac Bosne i Hercegovine, govorio je o mnogim temama iz svoje karijere za Sport1.

Sa posebnim emocijama govorio je o Sarajevu, klubu i gradu, i svom odnosu prema reprezentaciji i državi Bosni i Hercegovini.

Bit ću ti sto posto iskren. Ja dolazim iz sredine gdje živi sto posto katolika. To je moj identitet, moj odgoj. Ja Hrvatsku volim, ali ja svim svojim srcem volim Bosnu i Hercegovinu. Igrao sam za sve selekcije Bosne i Hercegovine, od prvog do zadnjeg dana. Kad se sjetim toga ja sam sretan. Znaš koliko me boli da ne kažem šta, što sam ja iz sredine “gdje nije dobro” da to kažem, znaš koliko mene to boli briga”, rekao je Sesar.

Govorio je Sesar i o mnogim drugim stvarima iz svoje karijere, a nekoliko puta je istakao koliko voli Bosnu i Hercegovinu.

Cjelokupan razgovor sa Ivanom sesarom pogledajte na ovom linku:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...