HIT NA INTERNETU: Bolna čestitka Zlatana Ibrahimovića nogometašu iz Bijeljine širi se društvenim mrežama...

Sve se dogodilo dok je Jović išao prema svlačionici.

  • Show

  • 17. Feb. 2024  

  • 0

Nogometaši Milana su na svom terenu s 3:0 savladali francuski Rennes 3:0, u prvoj utakmici doigravanja za osminu finala Europske lige. Time su napravili ogroman korak prema plasmanu u iduću fazu.

Dvostruki strijelac bio je Ruben Loftus-Cheek, koji je postigao golove u 32. i 47. minutu, a gol je postigao i Rafael Leão u 53. minutu.

Nakon utakmice su se u glavnim ulogama smiješne scene našli Luka Jović, reprezentativac Srbije rodom iz Bijeljine, koji nije zaigrao, i legendarni Zlatan Ibrahimović. Dok je Jović išao prema svlačionici, legendarni Šveđanin je na sebi svojstven način, srpskom golgeteru u prolazu lupio "šamar".

Video scene je podijelio Jović na svom Twitter profilu, a nije trebalo dugo da video postane viralan na društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...