NIKO NE VJERUJE DA JE ZAGAZILA U ŠESTU DECENIJU: O "seksi baki" bruji cijeli svijet, a ona je otkrila tajnu...

Ova „najseksi baka” pazi na unos vode u tijelo.

  • Estrada

  • 17. Feb. 2024  

  • 2

Gina Steward ima 53 godine i baka je, što ne zvuči nimalo neuobičajeno, ali izgleda mladoliko kao da je u ranim 20-ima. Prozivaju je „najseksi bakom na svijetu”, a sada je otkrila pravila koja joj pomažu da ostane vječno mlada.

Gina je često u medijima zbog svog mladolikog izgleda, ali nedavno je postala i model umjetnoj inteligenciji stoga se učinila besmrtnom. Na Instagramu ovu bivšu Playboyevu zečicu prati više od 670.000 ljudi koji jedva čekaju njezine vruće fotografije.

Gina je baka troje unuka koja je za What‘s the Jam ispričala kojih 13 pravila prakticira da bi ostala mlada.

„Pratim 13 zlatnih pravila kako bih ostala mlada. Vjerujem da sam najbolja verzija sebe koja mogu biti i zbog toga se osjećam dobro”, ispričala je za What‘sTheJam.

Kao najvažnije pravilo Gina navodi – hidrataciju. Priznaje da ne želi estetski korigirati svoje lice, već njeguje prirodnu ljepotu.

„Nisam imala botox tretmane, nemam filere i nisam bila ni na jednoj operaciji”, kazala je.

Gina pazi na svoju noćnu rutinu i da ima dovoljno sna kako bi očuvala svoju ljepotu.

„Spavam sedam do osam sati noću”, objasnila je.

Ova „najseksi baka” pazi na unos vode u tijelo.

„Osobno, odabirem čašu kokosove vode dnevno nakon vježbanja. Pijem isključivo filtriranu vodu iz boca koje su bez bisfenola A, a povremeno uživam u čaju od kamilice ili zelenom čaju jer su antioksidansi”, objašnjava svoj unos tekućine.

„Također, tuširanje završavam s hladnim tušem kako bih učvrstila i osvježila svoju kožu”, odaje još jednu tajnu.

„Stav je jako važan.”, objašnjava Gina koja je usavršila važnost razmišljanja o sebi kao mladoj osobi.

„Ono si što misliš”, kaže.

„Ono si što jedeš, jedi zdravo i pravilno većinu vremena”, kaže. „Održavam zdravu tjelesnu težinu koja očuva moju strukturu lica i kolagen.”

Osim što zdravo se hrani, pazi da ne unosi štetne tvari u svoj organizam, stoga ne konzumira alkohol, ne puši i ne konzumira droge.

„Od vježbanja možete ostarjeti, ne idite u krajnosti s dijetom, nagli gubitak kilograma može vas postarati”, objašnjava, ali dodaje kako i ekstremno dobivanje na težini također vas može postarati da izgledate stariji nego što jeste.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...